5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Pentru a evita cumpărarea unui vehicul deteriorat, este suficient să cumpărați un raport VIN. Nu încredințați siguranța dvs. și a celor dragi întâmplării, ci facial areați o alegere în cunoștință de cauză. Tot ce trebuie să confrontți este să introduceți numărul VIN în fereastra de căutare și veți afla ce ascunde istoricul vehiculului.

Cumpararea sau detinerea unui automobil furat te poate costa foarte mult; nu numai ca nu ai putea sa-l pastrezi, dar nici nu ti-ai primi banii inapoi. Modificarea kilometrajului

Masina este inregistrata in baza de date cu autovehicule furate? Ce kilometraj are? A avut vreo dauna? Are vreun defect de fabricatie de care ar trebui sa stiu?

Nu distribuim niciodată la nimeni numărul dvs de telefon. Telefon pentru plată Verificarea kilometrajului

Asadar, nu neglija acest part vital si asigura-te ca obtii o verificare completa a istoricului autoturismului pe treatment urmeaza sa il achizitionezi.

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la 2nd-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și alte day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpăunusual și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de treatment sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare involve seria de șasiu în ofertă sau întreabă immediate vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un ingredient esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta site web si siguranta in industria auto.

Kilometrajul true al unei masini reflecta gradul de uzura, oferind informatii despre cat de mult a fost rulata masina in trecut. Un kilometraj corect si autentic este esential pentru a encounter o achizitie inteleapta si pentru a evita orice surprize neplacute in viitor.

Economisire de timp Un raport permite separarea preliminară a mașinilor bune de cele cu defecte ascunse, așa-numitele“lemon cars”. Deci, nu trebuie să conduceți și să inspectați singur multe mașini și să vă pierdeți timpul. Protejați-vă împotriva unei achiziții proaste Investiția în raportul autoDNA aduce earnings chiar și pentru câțiva lei , deoarece vă protejează de cumpărarea unei mașini treatment ar putea fi, de exemplu, după o daună completeă și necesită sume enorme de bani pentru reparații.

Totusi, pentru o verificare mai completa si detaliata, este recomandat sa iti inregistrezi un cont si sa accesezi variantele platite.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de date.

În contextul scumpirilor pronunțate din lumea auto practicate în ultima perioadă și a întârzierilor stocurilor de masini noi, tot mai mulți clienți aleg opțiunea de masina next hand.

VIN este alcatuit dintr-o combinatie specifica de cifre si litere si poate varia in lungime. Fiecare caracter din serie are un anumit inteles si ofera informatii despre vehiculul in sine. De exemplu, primele trei cifre pot indica tara in treatment a fost fabricat vehiculul, iar urmatoarele cinci cifre pot reflecta configuratia specifica a vehiculului, cum ar fi motorul si transmisia.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *